Tel.: 012 77 00 27
Contact
Blaas uw relatie nieuw leven in.

Professionele relatietherapie in Wellen.

Als u zich ongelukkig voelt in uw relatie en er niet met uw partner in slaagt uit die negatieve zone te geraken, hoeft dat niet meteen het einde van uw liefde in te luiden. Uw relatie is opgebouwd uit liefde voor de ander; een fout in het constructieproces betekent niet dat alles gesloopt moet worden.

Relatietherapie is een doeltreffende manier om een nieuw perspectief te verwerven op wat spaak loopt. Ik heb als psychologe al veel koppels begeleid in het heruitvinden van hun liefde. Voor professionele relatietherapie in Wellen en omstreken kunt u dus op mijn hulp rekenen.

Wat houdt het precies in?

Het doel van de therapie is om mensen terug dichter tot elkaar te brengen. Dit betekent dat we negatieve gevoelens onder de loep nemen en proberen om te buigen, zodat een koppel opnieuw van elkaars gezelschap kan genieten. Dit lijkt simpel en is in principe eenvoudig, maar het vraagt een sterke inspanning van beide kanten om de ander en de relatie weer positief te bekijken.

Het eerste gesprek vindt altijd met beide partners plaats. Ik ga dan na waar de pijnpunten liggen en wat allebei de partners hierover denken en voelen. Daarna volgen aparte gesprekken, zodat ik de kans heb om het standpunt van beide partners grondig te leren kennen en scherp te stellen. Zo krijgt u beide evenveel ruimte om te praten. De uiteindelijke opzet is om een dialoog te creëren waarbij het koppel opnieuw helder kan communiceren met elkaar en aandacht heeft voor de ander, iets wat vaak mee aan de basis ligt van relatieproblemen.

Het verbeteren van een relatie gaat langzaam maar gestaag. Na 3 maanden kan ik evalueren of de gesprekken een positief effect hebben. Na 6 maanden zijn voelbare veranderingen in de relatie vast te stellen.

Laat problemen niet aanslepen, maar probeer relatietherapie in Wellen bij Aga Boes. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om mij telefonisch of per mail te contacteren. Praktische gegevens over het maken van afspraken en prijzen vindt u op de homepagina van mijn website.

Contacteer ons!012 77 00 27