Tel.: 012 77 00 27
Contact
Wij werken samen aan een oplossing.

Veradem met coaching en gesprekstherapie in Wellen bij Aga Boes.

Bij gesprekstherapie, ook wel psychotherapie genoemd, bied ik als professionele psychologe een luisterend oor voor elk verhaal dat u kwijt wilt. Hier kan u alles aankaarten, zonder daarop beoordeeld te worden. Deze gesprekstherapie in Wellen vindt plaats in alle discretie in mijn praktijk.

Ik help u tijdens onze gesprekken met het objectief bekijken en ordenen van uw gedachten en emoties. Door over problemen en dingen die u dwars zitten te praten, verwerft u meer inzicht in uzelf, andere mensen en hun motieven. Als u weet waarom bepaalde dingen specifieke emoties bij u losmaken, dan wordt het ook eenvoudiger om die te begrijpen, te aanvaarden en los te laten.

Haal meer uit uw leven met een lifecoach

Coaching is de begeleiding van iedereen die op zoek is naar ‘iets anders’ in zijn leven. Wekelijks ontvang ik in mijn praktijk mensen die zich niet goed in hun vel voelen, ondanks het feit dat ze alles hebben om een gelukkig leven te leiden. Ze hebben ergens op de weg zichzelf en hun geluk verloren. Hierbij kan coaching helpen. Als lifecoach wil ik mensen helpen om zichzelf beter te leren kennen en weer controle te krijgen over hun eigen welzijn. U zal zich gelukkiger en beter in uw vel voelen, wat het dagelijks leven flink vergemakkelijkt.

Voor praktische informatie over mijn coaching en gesprekstherapie in Wellen verwijs ik u naar de homepagina van deze website.

Contacteer ons!012 77 00 27