Tel.: 012 77 00 27
Contact
Pak uw mentale blokkering en slapeloosheid aan.

Aga Boes helpt u een einde te maken aan uw depressie of slapeloosheid in Wellen.

Slapeloosheid en depressie wegen zwaar op uw leven en uw omgeving. Bij beide kwalen raakt u verstrikt in donkere gedachten waar u zich op eigen houtje moeilijk uit kan bevrijden. Laat de neerwaartse spiraal niet aanslepen, maar doe een beroep op een professionele therapeut voor het overwinnen van depressie of slapeloosheid in Wellen.

 Een depressie bestrijden

Zit u in een emotioneel moeilijke periode? Voelt u zich voortdurend zwaarmoedig, vermoeid, lusteloos of prikkelbaar? Depressie is moeilijk in een hokje te stoppen, maar bijna één op vier Belgen wordt in zijn leven geconfronteerd met een vorm van depressie.

Ik bied mijn patiënten steeds een meerledige behandeling aan. Dit omvat gesprekstherapie, maar ook ontspanningsoefeningen, massages en voedingsadvies. Ik zoek samen met u naar de wortels van uw depressie en probeer weer een gezonde balans in uw leven te brengen. Voor zware depressies kan ook het gericht gebruik van antidepressiva nuttig zijn.

Afrekenen met slapeloosheid 

Valt u moeilijk in slaap, wordt u ’s nachts vaak wakker of ’s ochtends juist te vroeg? Dan lijdt u misschien aan slapeloosheid. Vaak is het een symptoom van stress en kan het bijvoorbeeld hoofdpijn, concentratiestoornissen of vermoeidheid veroorzaken. Mijn professionele behandeling en tips zijn daarom essentieel om komaf te maken met uw slaapproblemen.

Aarzel niet om contact op te nemen. Het overwinnen van een depressie of slapeloosheid in Wellen bij Aga Boes is zeker mogelijk, maar valt niet te onderschatten. Praktische gegevens vindt u terug op de homepagina van deze website.

Contacteer ons!012 77 00 27