Tel.: 012 77 00 27
Contact
Leer uw lichaam beter kennen.

Deskundige begeleiding om stress en burn-out te overwinnen.

Heeft u last van klachten die niet zomaar met medicatie te verhelpen zijn? Stress en burn-out zijn beide symptomen van een kortsluiting in hoofd en lichaam. De oorzaak hiervan is zowel mentaal als fysiek en vraagt daarom ook voor een oplossing die beide zaken weer in balans brengt.

Ik bied u in mijn praktijk psychologische begeleiding aan om uw stress of burn-out te overwinnen. Dit houdt voornamelijk gesprekstherapie in, die aangevuld wordt met relaxatieoefeningen of massages. Stress speelt vaak een grote rol bij zowel burn-out als lichamelijke klachten, zoals hoofd- of rugpijn. Opnieuw weten te ontspannen is daarom cruciaal.

Een belangrijke oorzaak van burn-out is het feit dat mensen hun fysieke en mentale grenzen niet kennen. Ze zijn het gewoon geworden om dag in, dag uit onder spanning te staan. Daarom overvalt burn-out mensen ook vaak: op een gegeven moment valt de spreekwoordelijke laatste druppel en volgt de uitbarsting of instorting. Het doel van mijn coaching is dan ook om mijn patiënten zichzelf en hun lichaam beter te leren kennen en dat ze het zelfvertrouwen opbouwen om die grenzen ook in het dagelijkse leven te (laten) respecteren.

Kom langs en spreek erover. Stress of burn-out overwinnen is absoluut mogelijk. Ik werk zeven dagen op zeven en verwelkom iedereen in mijn praktijk. Neem gerust contact met mij op als u nog vragen heeft over mijn werkwijze. Praktische gegevens vindt u op de homepagina.

Contacteer ons!012 77 00 27