Tel.: 012 77 00 27
Contact
Blijf niet zitten met uw persoonlijke (angst)problemen.

Aga Boes heeft de remedie voor klachten en angst in Wellen.

Angst is een nuttige emotie, maar bij sommige mensen raakt deze ontregeld. Zij ontwikkelen een stoornis die hen blokkeert in hun dagelijks functioneren, omdat ze overvallen worden door intense emoties en lichamelijke reacties. Plotse hoofdpijn, buikpijn, duizelingen, bibberreacties of misselijkheid kunnen allemaal wijzen op een paniekaanval of angst. In Wellen helpt Aga Boes u die kwalen te bestrijden.

De basis van een doeltreffende behandeling zijn gesprekken. We proberen na te gaan waar uw angsten precies vandaan komen en inzicht te verwerven in de paniekaanvallen zelf. Zo bent u beter voorbereid en kan u zich wapenen tegen deze reactie.

Ook voor allerlei andere klachten kunt u rekenen op mijn professionele behandeling. Ik sta open voor iedereen die met een probleem zit en er geen oplossing voor heeft. 

U bent onzeker, u heeft een bepaalde ervaring niet verteerd, u voelt zich niet lekker in uw vel en u wilt daar iets aan doen. Wanneer het niet goed gaat, ben ik er om de oorzaak van al uw klachten te doorgronden. Dat kunnen evengoed lichamelijke klachten zijn, die op hun beurt weer verbonden zijn met andere problemen. Samen maken we komaf met al die ongemakken die een rem op uw geluk zijn.

Reken op Aga Boes om een einde te maken aan uw klachten en angst in Wellen. Neem telefonisch contact met mij op of vul het contactformulier op de website in.

Contacteer ons!012 77 00 27